Tanssi

Parhaat tanssielokuvat kautta aikojen

On kiistaton tosiasia, että tanssiaiheiset elokuvat ovat parhaita elokuvia, sillä todellinen elämä olisi niin paljon parempaa, jos jokainen tärkeä hetki elämässä muuttuisi koreografiseksi tanssirutiiniksi hetkellä millä hyvänsä.

Alla on lueteltuna tanssielokuvia alkuperäisnimillä, ei missään erityisessä järjestyksessä (miinus Broadwayn musikaalit, jotka ovat aihe erikseen), joita suosittelemme kaikille tanssin ystäville.

10 ikimuistoista tanssielokuvaa

1. Dirty Dancing

Kaikkien tanssielokuvien esikuva, Dirty Dancing on tarina Frances “Baby” Housemanista, joka rakastuu hänen tanssinopettajaan Johnny Castleiniin. Elokuvan viimeinen tanssisarja on suorastaan ​​upea ja herättää sinut kysymyksen, miksi oma kumppani ei pysty nostamaan sinua niin kuin Johnny.

2. Center Stage

Tässä elokuvassa on kaikki: Peter Gallagherin kulmakarvat, nuori Zoë Saldana, olympiakultamitalisti Ilia Kulik ja seksiätihkuva finaalinumero höystettynä Michael Jacksonin ja Jamiroquain musiikilla. Nauti upeasta balettitanssista, nauti inspiroivasta viestistä – sinun pitäisi aina tanssia sydämestäsi, vaikka äänestysprosenttisi on huono.

3. Black Swan

Mielipiteet vaihtelevat siitä, onko tämä elokuva todella pelottava, mutta tämän luettelon mukaan kyse on kuitenkin tanssimista – ja Black Swan sisältää runsaasti tanssia. Natalie Portman näyttelee Ninaa, nuorta naista, joka epätoivoisesti harjoittelee elämänsä roolia varten. Hän on ylivoimainen, mutta kilpailu Mila Kunisin näyttelemän hahmon kanssa ja psykoottinen äiti, joka elää tyttärensä kautta, estävät Ninan urahaaveita suuren ballerinan urasta..

4. Step up

Step Up on näennäisesti jyrkkä, osittain naurettava tarina nuoresta miehestä, jota auttaa  balettitanssijaa yhdistämään hiphop-liikkeitä omaan tanssinumeroonsa, mutta se on todellakin tarina siitä, kuinka Channing Tatum ja Jenna Dewan rakastuivat. Elokuva sai neljä jatkoa, mutta tämä ensimmäinen on epäilemättä paras.

5. Strictly Ballroom

Baz Luhrmannin debyyttielokuva on ylivoimainen, mutta parhaalla mahdollisella tavalla. Elokuva ei ole millään tavalla tyypillinen romantiikka- tai tanssikohtauksilla. Päähenkilöiden Scottin ja Franin maailmat törmäävät arvostetussa Pan-Pacific Grand Prix -mestaruuskisoissa. Scott haluaa rikkoa omat liikkeensä ja Fran läpikäy saumatonta muutosta, “Time After Time” -laulu on heidän rakkauslaulunsa.

6. Flashdance

Alex Owens on hitsaaja päivällä ja burlesque-tanssija yöllä, joka unelmoi tulevansa ammattibalettitanssijaksi. Elokuvassa on sellaisia ​​klassikoita kuin “Maniac” ja “Flashdance … What a feeling”. 1980-luvulla oli todella erityistä! Kunnon nostalgiatrippi ja ylistys tanssille.

Flashdance

7. Girls just wanna have fun

Ennen kuin hän oli Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker oli Janey Glenn, lukiolainen, joka unelmoi ​​Dance TV:stä. Elokuvaa tähdittää myös Helen Hunt ja Shannen Doherty, ja siinä on Robin Antin, joka tunnetaan nykyään paremmin Pussycat Dollsin perustajana.

8. Footloose

1984 alkuperäinen, ei 2011 remake, koska mitä Footloose olisi ilman Kevin Baconia?

9. Honey

Monet ihmiset, luultavasti miehet, sanovat Jessica Alban parhaan suorituksen olevan Nancy Callahan Sin Cityssä. Nämä ihmiset ovat väärässä, koska Jessica Alban paras rooli on Honey Daniels in Honey, tarina naisesta, joka haluaa olla koreografi. Missy Elliott näyttelee myös siinä, mikä on  myös hyvä syy katsoa elokuva.

10. Save the last dance

Ei ole väliä mitä ajattelet Julia Stilesin tanssimisesta, mutta tämä elokuvahelmi on genren klassikko. Julia näyttelee Saraa, joka epäonnistuu Juilliard-balettitutkintonsa kanssa. Sara päättää muuttaa Chicagoon, jossa hän oppii hiphop-tanssin hienouden. Paras osa elokuvasta on kuitenkin se, että hänen ensimmäinen uusi ystävänsä on Chenille, teini-ikäinen äiti, jota näyttelee Kerry Washington.

11. Saturday Night Fever

John Travoltan tanssi on ikuista Voiko joku selittää, miksi disko ei ole enää se juttu yökerhoissa?